MENU
Semua di jemput hadir memeriahkan program tersebut yang akan diadakan pada 20 Oktober 2019 (Ahad), jam 7.00 pagi - 10.00 pagi, bertempat di Jalan Raja Di Hilir, Ipoh Perak. Pelbagai acara menarik menanti pengunjung. Lihat info lanjut.
Tarikh tutup permohonan adalah pada 31 Oktober 2019 (Khamis). Lihat iklan kekosongan gerai/tapak di pasar awam.
Syabas dan tahniah kepada pasukan boling MBI dan Pesara MBI yang telah mencapai keputusan yang cemerlang dalam Kejohanan "Ipoh-Moh Kite Boling Piala Datuk Bandar Ipoh Tahun 2019" anjuran Majlis Bandaraya Ipoh. Lihat berita penuh.
Perasmian oleh YB Wong Kah Woh, Ahli Parlimen Ipoh Timur. Ia turut dihadiri oleh Datuk Bandar dan YB Jenny Choy Tsi Jen, ADUN Canning. Lihat info lanjut.
Program ini diadakan sempena sambutan World Habitat Day 2019. baca info lanjut.
Pengusaha dan pemilik premis perniagaan di Bandaraya Ipoh dinasihatkan berhati-hati dengan individu yang menyamar sebagai Pegawai Kesihatan MBI dan menjalankan urusan transaksi permohonan lesen, urusan waran tangkap, kompaun dan mahkamah MBI. Baca info lanjut.
Unit Pusat Setempat Majlis Bandaraya Ipoh akan menggunapakai sistem atas talian bagi permohonan pelan pemajuan. Baca info lanjut.
Permohonan dan kelulusan adalah tertakluk kepada terma dan syarat. Lihat info lanjut.

RADIO MBI


Muat turun aplikasi:

radio apps

Layari Portal Radio MBI  dan Facebook Radio MBI untuk info segmen dan DJ.

20 Safar 1441 Hijrah

Ahad, 20 Oktober 2019

Perak iconIpoh, Batu Gajah, Kampar, Sg. Siput dan Kuala Kangsar

Imsak

5:34 AM

Subuh

5:44 AM

Syuruk

6:59 AM

Zohor

1:04 PM

Asar

4:21 PM

Maghrib

7:03 PM

Isyak

8:12 PM

qr mbi